הקינוח המנצח

גלידוניות יוגורט, אוראו ופירות יער

מוריה זכריה

מצרכים:

4 גביעי יוגורט טבעי 3% (600 גרם)
3 כפות דבש
גרידה מחצי לימון (לא חובה)
תערובת פירות יער קפואים
שברי עוגיות אוראו דקים

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים את היוגורט, הדבש וגרידת הלימון. שופכים לתבנית שטוחה. מפזרים פירות יער קפואים שאוהבים יחד עם שברי אוראו.
מקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
חותכים לגודל שאוהבים.
חשוב להוציא מהמקפיא סמוך לאכילה.
ניתן להכין מראש בתבניות אישיות.
בתיאבון