דיסקיות:
שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מעבד המזון
(אפשר במיקסר עם וו גיטרה),
מפעילים את מעבד המזון על מהירות גבוהה
ומעבדים רק עד לקבלת בצק (מינימום עיבוד)
למשתמשים במיקסר - הבצק ייראה מעט פרורי
אז לאחד אותו מעט לכדור עם היד.
מרדדים מיד את הבצק בין שתי ניירות אפיה לעובי
2 מילימטר ומקפיאים לשעה.
מוציאים את הבצק מהמקפיא ומשחררים אותו מנייר האפיה משני הצדדים!
קורצים עם קורצן דיסקית ומניחים על נייר אפיה,
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 13-17 דקות.
מוציאים ומקררים.
קרם:
מקציפים מעט את המילוי של עוגיות האוראו,
מוסיפים לקרם חצי מיכל שמנת מתוקה, כף פודינג וניל,
חצי כף אבקת סוכר ומקציפים לקרם,
לאחר מכן בקערה נוספת מקציפים מיכל שמנת מתוקה
עם 2 כפות פודינג וניל ו-1.5 כפות אבקת סוכר לקצפת יציבה,
מוסיפים לה את הקרם (של המילוי של העוגיות), מקפלים לאיחוד, שמים בשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים כמו בתמונה.