הקינוח המנצח

כדורי פנקייק במילוי עוגיות אוראו

אפרת מלמד

מצרכים:

כוס קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות סוכר לבן
4 כפות קמח שקדים

1 ביצה
3/4 כוס חלב
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל

עוגיות אוראו חתוכות לרבעים (עדיף קפואות)

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את המוצרים היבשים.
מערבבים בקערה נוספת את הרטובים.
מאחדים לבלילה חלקה ונטולת גושים.

טובלים כל רבע עוגייה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
כשהתחתית משחימה הופכים את הכדורים.
מוציאים לנייר סופג.
אחרי התקררות מלאה ניתן לפדר באבקת סוכר.
בתיאבון