מוקפץ ירקות ופסטרמה כתף בקר
מעושנת טירת צבי

מצרכים:

3 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים למקלות
1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות
1 גמבה חתוכה לרצועות
2 שיני שום קצוצות
200 גר' פסטרמה כתף בקר מעושנת טירת צבי חתוכה לרצועות
1/3 כוס צ'ילי מותק
2 כפות סילאן
200 גר' חביתיות ביצים, חתוכות דק

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את כל הירקות
תוך כדי ערבוב, עד לריכוך
2. מוסיפים פסטרמה ומערבבים דקה
3. מוסיפים צי'ילי וסילאן
4. מוסיפים את אטריות, מטגנים קלות
5. מגישים חם