מחממים תנור ל180°
יוצרים קלתית בצק:
מערבבים את חומרי הבצק לבלילה אחידה.
שוברים שרוול עוגיות אוראו ומוסיפים לבצק.
משמנים תבנית שקעים ומהדקים מהבצק בכל שקע, ליצירת קלתיות.
מכניסים לתנור ל-10 דקות.
מכינים את מלית הסופלה:
מקציפים ביצים. מוסיפים לקצף קמח ואבקת סוכר.
ממיסים בסיר קטן שוקולד ושמן ומאחדים עם הקצף.
מוציאים את הקלתיות, מהדקים בתוך כל אחת עוגית אוראו שלימה ומקררים 2 דקות במקרר.
מנתקים מהתבנית, ממלאים במלית הסופלה.
מכניסים לתנור ל-10 דקות
ויש לכם קינוח אוראו מושלם!
הצעת הגשה: להגיש חם עם כדור גלידת וניל מעל