הקינוח המנצח

סופלה בכוס אוראו >>

חני הלל

מצרכים:

תבנית שקעים
מומלץ להשתמש במשקל למדידת הכמויות

לבסיס הבצק:
500 ג' קמח
250 ג' חמאה
1 ביצה
200 ג' סוכר
10 ג' סודה לשתיה
שרוול עוגיות אוראו (154 ג')

לסופלה:
3 ביצים
100 ג' אבקת סוכר
35 ג' קמח
200 ג' שוקולד מריר
120 מ"ל שמן (כחצי כוס)
שרוול עוגיות אוראו

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180°

יוצרים קלתית בצק:
מערבבים את חומרי הבצק לבלילה אחידה.
שוברים שרוול עוגיות אוראו ומוסיפים לבצק.
משמנים תבנית שקעים ומהדקים מהבצק בכל שקע, ליצירת קלתיות.
מכניסים לתנור ל-10 דקות.

מכינים את מלית הסופלה:
מקציפים ביצים. מוסיפים לקצף קמח ואבקת סוכר.
ממיסים בסיר קטן שוקולד ושמן ומאחדים עם הקצף.
מוציאים את הקלתיות, מהדקים בתוך כל אחת עוגית אוראו שלימה ומקררים 2 דקות במקרר.
מנתקים מהתבנית, ממלאים במלית הסופלה.
מכניסים לתנור ל-10 דקות
ויש לכם קינוח אוראו מושלם!

הצעת הגשה: להגיש חם עם כדור גלידת וניל מעל