סירות תפוחי אדמה ממולאות בפסטרמה
גחלים פפריקה טירת צבי

מצרכים:

2 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
1 חבילת פסטרמה גחלים טירת צבי חתוכה לקוביות
3 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
ביצה טרופה

אופן ההכנה:

1. מכינים מלית: משמנים קלות מחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.מוסיפים את קוביות הפסטרמה , מוסיפים תבלינים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב
2. חוצים את תפוחי האדמה ל 4 חצאים. ומניחים על גבי תבנית אפיה, כך שתוך התפוח אדמה מופנה כלפי מעלה.
3. מניחים על כל חצי, רבע מכמות המלית
4. מצפים בביצה
5. אופים 20 דק', בחום של 180 מעלות, בתנור שחומם מראש