הכנת התחתית:
במזלג מערבבים חמאה, שמן, סוכר וקמח לעיסה פירורית.
מפרישים מהפירורים 3/4 כוס ושומרים בצד.
למה שנשאר בקערה מוסיפים ביצים, שוקולד מומס,
אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מערבבים ומעבירים לרינג קוטר 20.
מוסיפים את העוגיות המפוררות לכוס ששמרנו בצד
ומפזרים על העוגה באופן שווה.
אופים 25-30 דקות. זהירות לא לייבש. לצנן לגמרי.
הכנת המוס:
משרים את הג׳לטין במים כ- 10-15 דקות לספיגת נוזלים.
ממיסים שוקולד לבן ושמנת לתערובת חלקה.
מחממים ג’לטין 10 שניות במיקרו ומוסיפים אותו לשוקולד.
במקביל מקציפים שמנת למרקם מימי (יוגורט)
ומאחדים עם השוקולד.
שמים שקף ברינג, מסדרים חצאי אוראו צמוד לעוגה
ושופכים את המוס מעל.
מקפיאים ל-6 שעות לפחות.
הכנת גנאש שוקולד:
ממיסים בקערה במיקרו, מערבבים ומצננים מעט.
שופכים על העוגה מעל, מיישרים ומקשטים.
בהצלחה!
* ניתן להשתמש בכוס חד פעמי לשתייה קרה
* לעוגה בחושה וטעימה לא פחות
ניתן להשתמש
רק בתחתית של העוגה עם חמאה ושוקולד לבן.
מומלץ מאוד!