הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי,
בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים, בהפרדה מלאה, לגברים ונשים ובהתעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
צוות השפים בקמפוס הקולינרי, מורכב משמות בולטים באושיה הבינלאומית, ודרישות הלימוד הגבוהות מציבות אותו כמקום הראשון
ללימודי קולינריה לחרדיים ודתיים בישראל. שיטת הלימוד בקמפוס הקולינרי מורכבת מהטמעת הנלמד בעמדות עבודה אישיות, במטבחים
חדישים ומאובזרים, ובעיקר – בהענקת פרקטיקה אמיתית המלווה את השף המתחיל את צעדיו הראשונים בעולם הקולינריה.
בנוסף קיימת מחלקת השמה פעילה ומתקדמת בקמפוס הקולינרי הנועד לתווך בין פניות מעסיקים המבקשים
לקלוט שפים חרדיים, אך מתקשים למצוא אותם.