ללמוד מהגדולים

פרופשיונל של מקצועיות בקמפוס הקולינרי

60 מפגשים

פרופשיונל שף

לימודי טבחות מקצועיים
לפיתוח חשיבה רוחבית של שף ולהשתלב בתעשייה כשף מוסמך. מיועד לנשים בעלות זיקה לעולם הבישול השואפות למנף את יכולת הבישול שלהן למקצוע רווחי ומתגמל.

אורנית עובדיה | מירי זורגר
ושפיות אורחות

היכרות עם מחלקות ושיטות עבודה במטבח מקצועי
בנית תפריט וטעמי מנות
רפרטואר מתכונים – מהקלאסי ועד לחדשני
חשיבה של שף
יצירת מנות חדשות
תזונה ובישול בריא
צילחות
לימודי ניהול והקמת עסק, שיווק עסקי ועוד.
חישוב כמויות ותמחור
צורת העבודה המוסדית
הכנת אירועים מקצועית
כשרות המטבח
בטיחות מזון

56 מפגשים

פטיסרי שף

מגמת פרימיום לפטיסרי בינלאומי להכשרת קונדיטוריות. מיועד לנשים בעלות רקע ואהבה לקונדיטוריה המעוניינות לעסוק בתחום באופן מקצועי.

הקונדיטורית גלית בושי | שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד וקונדיטוריות נוספות

ידע מקיף בתחום הקונדיטוריה

חשיפה לטרנדים בינלאומיים

יסודות הקונדיטוריה הפטיסרי והאפייה

קונדיטוריה קלאסית, קונדיטוריית בוטיק וראווה.

מבוא לגסטרונומיה + טכניקות יסוד

טכנולוגיית מזון + שיטות עבודה

סודות הקונדיטוריה

הדרכה והכוונה ייעודית + כל מה שצריך לדעת כדי לפתוח עסק פרטי.

פרזנטציות עם רמות גימור גבוהות.

40 מפגשים

פרופשיונל בריאות

התמחות בתחום הבריאות וייעוץ התזונה בתחום המזון הבריא. מיועד לנשים מתחום המזון, או כאלו השואפות לפתח את הקריירה שלהן, להכיר סגנונות בישול, ולפתח את הבישול המקצועי.

סולי גלר | אסתי גדליה
ואורנית עובדיה

התמחות בתחום הבריאות וייעוץ התזונה

אנטומיה ופיזיולוגיה של האדם + השפעת התזונה על מערכות הגוף השונות

היכרות עם עולם חומרי הגלם הבריא 

היכרות עם תהליכי בישול בריאים + התאמת תזונה (גלוטן/מזון דיאטטי/דל נתרן)

הכרה מעמיקה עם עולם הוויטמינים והמינרלים

בישול גורמה בריא

בניית תפריטים בריאים ותמחור

38 מפגשים

עיצוב אירועים ושזירת פרחים

מגמת מאסטר ללימודי עיצוב אירועי יוקרה וקונספט, הכשרת מעצבות אירועים ושוזרות פרחים מקצועיות.

תאריך משוער

צוות המסלול כולל את מעצבות האירועים ושוזרות הפרחים המובילות בתחום.

הכשרת מעצבות אירועים ושוזרות פרחים מקצועיות

חשיפה לטרנדים בינלאומיים

היכרות עם כל סגנונות העיצוב המודרניים והקלאסיים.

כלים לעבודה מקצועית ואיכותית. 

הפקות אירועים,

חישוב עלויות, תמחור אירוע, עבודה מול ספקים ולקוחות

סיור ספקים והתנסות בשטח בפרויקטים

6 מפגשים

גורמה למקצוענים

טכניקות מתקדמות ובישול מולקולרי לאירוע יוקרה. מיועד לנשים בעלות ידע בעבודות המטבח השונות, המועוניינות לשדרג את יכולת הבישול שלהן לרמת גורמה.

שף אורנית עובדיה | שף מירי זורגר
יתכן שפים אורחים

הקניית בסיס מקצועי נרחב במטבח הגורמה

אסכולות בישול שונות

שיטות בישול מקצועיות

התנסות מעשית 

קינוחי גורמה מקצועיים

אמנות הצילחות המודרני

הכשרה מעשית ליישום שיטות בישול

תכנון נכון של כמויות

תעודה מקצועית מוכרת ע" איגוד השפים הבינלאומי

שמרו לי מקום!

קורסים לנשים וגברים בהפרדה

בית הספר החרדי היחיד ללימודי קולינריה

מובילים מהפכה קולינרית חרדית

ניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר!
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי,
בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים, בהפרדה מלאה, לגברים ונשים ובהתעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
צוות השפים בקמפוס הקולינרי, מורכב משמות בולטים באושיה הבינלאומית, ודרישות הלימוד הגבוהות מציבות אותו כמקום הראשון
ללימודי קולינריה לחרדיים ודתיים בישראל. שיטת הלימוד בקמפוס הקולינרי מורכבת מהטמעת הנלמד בעמדות עבודה אישיות, במטבחים
חדישים ומאובזרים, ובעיקר – בהענקת פרקטיקה אמיתית המלווה את השף המתחיל את צעדיו הראשונים בעולם הקולינריה.

בנוסף קיימת מחלקת השמה פעילה ומתקדמת בקמפוס הקולינרי הנועד לתווך בין פניות מעסיקים המבקשים
לקלוט שפים חרדיים, אך מתקשים למצוא אותם.

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה רח' גבעת שאול 40 ירושלים