הקמפוס הקולינרי

מזמין אותך לחויית ליל שישי ייחודית לגברים,
עם השף ישראל דודק

יום פתוח עם סדנה פרונטאלית + טעימות

18.07.19, ט”ו בתמוז בשעה: 19:00
מספר המקומות מוגבל - רישום מראש חובה

דמי הכניסה יוחזרו ברישום לאחד הקורסים

בא לעשות היכרות עם הקורסים שלנו:

הקורסים שלנו

60 מפגשים

פרופשיונל שף

מגמת פרימיום ללימודי בישול
מקצועיים לפיתוח חשיבת שף

מלגות לזכאים

שף ישראל דודק | שף עדי שוורץ
קובי פרסול

10 מפגשים

אמנות הבישול

היכרות מקצועית עם שיטות
בישול מקצועיים ועדכניים

שף ישראל דודק | שף עדי שוורץ
שף קובי פרסול

3 מפגשים

פסטיבל בשרים

היכרות עם סוגי הבשרים ואופן
הטיפול הנכון בהם

שף ישראל דודק | שף עדי שוורץ

1 מפגשים

סדנת לחם

היכרות עם סוגי לחמים ומתאבנים
ושיטות אפיה מתקדמות

שף ישראל דודק

בית הספר החרדי היחיד ללימודי קולינריה

מובילים מהפכה קולינרית חרדית

ניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר!
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי,
בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים, בהפרדה מלאה, לגברים ונשים ובהתעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
צוות השפים בקמפוס הקולינרי, מורכב משמות בולטים באושיה הבינלאומית, ודרישות הלימוד הגבוהות מציבות אותו כמקום הראשון
ללימודי קולינריה לחרדיים ודתיים בישראל. שיטת הלימוד בקמפוס הקולינרי מורכבת מהטמעת הנלמד בעמדות עבודה אישיות, במטבחים
חדישים ומאובזרים, ובעיקר – בהענקת פרקטיקה אמיתית המלווה את השף המתחיל את צעדיו הראשונים בעולם הקולינריה.

בנוסף קיימת מחלקת השמה פעילה ומתקדמת בקמפוס הקולינרי הנועד לתווך בין פניות מעסיקים המבקשים
לקלוט שפים חרדיים, אך מתקשים למצוא אותם.

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה רח' גבעת שאול 40 ירושלים